Pereții sunt realizați din lambriu profilat nut – feder de ca. 19 mm grosime, premontati si impregnati cu o soluție specială maron antimucegai, antifungicida, care previne atacul insectelor și ciupercilor.

Învelitoarea este realizata din membrana bitumata de calitate premium 4,5 mm grosime, ramforsat cu fibra de sticla si acoperita cu particole de ardezie verde, montată pe un pod de lambriu îmbinat deasemeni nut - feder.

Podeaua și tavanul sunt acoperite din interior cu un strat izolator termo-fonic din pâslă. Toate cabinele pentru observatoarele produse de noi se livrează în kit, demontate cu feronerie și schita de montaj aferenta. În cazul unei relocari construcția poate fi demontata și reasamblata fără probleme.

Pentru cine dorește după montaj și amplasarea în teren sa capitoneze interiorul, mentionam ca oricare dintre observatoarele comercializate de noi se preteaza la aceasta operațiune, folosind vata minerala de 5 cm grosime și panouri de OSB.

Dacă se comanda cabina fără structura de susținere, putem de comun acord sa va livram podeaua adaptata pentru structura de susținere cu picioare din stalpi rotunzi (bile), pentru confectie metalica sau alte sisteme.

Cabinele se livrează standard cu obloane din lemn. Pentru o vizibilitate perfectă, la un preț suplimentar obloanele pot fi inlocuite cu geamuri din plexiglas (vezi Accesorii de montaj).

Preturile sunt în RON și contin 19% TVA. Transportul și montajul nu sunt cuprinse în preț.