Standurile comerciale executate de Building Products SRL sunt vândute cu succes pe piața germana, belgiana și franceza datorită faptului ca sunt fiabile și vin în sprijinul comerciantilor.

Aceste casute din lemn sunt realizate din panouri ușor de montat, au o ușă de acces care se deschide spre afară, la cererea clientului pe stânga sau pe dreapta frontului, pe care se află obloanele care deschise protejează clientul de ploaie sau zapadă, apoi la sfârșitul programului securizează interiorul. O tejghea rabatabilă de 30 cm asigură suportul pentru poșetă sau geantă de cumpărături.
Podeaua este realizata pe principiul paletilor, fiind ridicată mult de la sol pentru protecția împotriva efectului precipitațiilor.
Prețurile pentru aceste chioscuri de comert stradal se refera la produsul natur, nevopsit, livrat în Kit si fără invelitoare.
La cererea clientului, contra unui cost suplimentar, putem să impregnăm lemnul cu o protecția hidrofugă împotriva insectelor și microorganismelor, să aplicăm o lazura de exterior, să personalizăm produsul sau să-l dotăm cu invelitoarea dorită.

Construcția este realizata din lemn de rasinoase. Podeaua are grosimea de ca. 28 mm și este realizata din scanduri profilate lamba-uluc, deasemeni și pereții cu grosimea de ca. 19mm bătuți pe elementi de legătură, rindeluiti 60*60 mm.


Dimensiuni și preț

Lungime fata 2,00 m
Latime 2,30m
Înălțime 2,30 m

Art. Nr. 1001 - 6800 RON - TVA inclus

HRĂNITOARE PLIABILĂ PENTRU CĂPRIOR

Dimensiuni(L/l/H) –ca. 1,75*1,25*1,80m
Hrănitoarea este executată din lemn masiv de rășinoase impregnat și se acoperă cu membrană de iaz.
Poate fi amplasată în teren pe perioada critică de iarnă și depozitată pe un spațiu restrâns în restul anului.
Conține locul pentru fân și o troacă pentru cereale sau suculente.

NR. Articol: 701.


650 RON (TVA - inclus)


Prețurile sunt valabile în limita stocului disponibil și nu conțin montajul și transportul către client.