Refugiul închis DRACȘANI (L/l/H ca. 2,10/1,40/2,00m H) este executat din panouri de scândură rășinoase cu podeaua din dulapi, toate îmbinate în sistem nut-feder. Elementele din lemn sunt impregnate maron cu o substanță ECO antimicotică și hidrofugă.

Invelitoarea este executată din carton bitumat cu ardezie rezistentă la radiațiile UV, montat pe un pod de scânduri, deasemeni îmbinat în sistem nut-feder.

Refugiul este prevăzută cu 3 obloane și o ușa la care se pot atașa la cerere geamuri din plexiglas sau cadre cu plase pentru țânțari, deasemeni în interior este o banchetă cu o lungime de 2,00m și o lățime de 0,75 m pentru șezut sau odihnă pe timp de noapte.

Dușumeaua este acoperită la cerere cu un strat izolator termo-fonic din pâslă sau mochetă. Montajul este simplu, din panouri componente ușor de transportat și se face pe stâlpi, temelii sau dale din beton ori pe lespezi cu profil regulat.

Dacă se doreşte schimbarea amplasamentului, casuțele de pescuit pot fi demontate şi relocate cu uşurintă. Livrarea se face în Kit pachetizat în care se găsesc șuruburile și schema, necesare montajului.

NR. Articol: 1002. Pentru preț contactați-ne.