Refugiul deschis MIHĂILA (L/l/H ca. 2,10/1,40/2,00m H) este executat din panouri de scândură rășinoase cu podeaua din dulapi, toate îmbinate în sistem nut-feder. Elementele din lemn sunt impregnate maron cu o substanță ECO antimicotică și hidrofugă.

Invelitoarea este executată din carton bitumat cu ardezie rezistentă la radiațiile UV, montat pe un pod de scanduri deasemeni, îmbinat în sistem nut-feder.

Refugiul este prevăzut cu o deschidere în față de 1.20m, care oferă un larg câmp vizual către luciul de apă, standul de pescuit, eventual ponton, deasemeni în interior este o banchetă cu o lungime de 2,00m și o lățime de 0,75 m pentru șezut sau odihnă pe timp de noapte.

Dușumeaua este acoperită la cerere cu un strat izolator termo-fonic din pâslă sau mochetă.
Montajul este simplu, din panouri componente usor de transportat și se face pe stâlpi, temelii sau dale din beton ori pe lespezi cu profil regulat.

Dacă se doreşte schimbarea amplasamentului, casuțele de pescuit pot fi demontate şi relocate cu uşurintă. Livrarea se face în Kit pachetizat în care se gasesc șuruburile și schema, necesare montajului.

NR. Articol: 1001. Pentru preț contactați-ne.